Privacy verklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Phoenix Aesthetic Clinics kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Phoenix Aesthetic Clinics, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huidtherapie Phoenix Aesthetic Clinics verstrekt. 

Phoenix Aesthetic Clinics kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

  • Uw voor- en achternaam                          
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw medische gegevens.

WAAROM PHOENIX AESTHETIC CLINICS GEGEVENS NODIG HEEFT 

Phoenix Aesthetic Clinics verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. 

Daarnaast kan Phoenix Aesthetic Clinics uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening. 

HOE LANG PHOENIX AESTHETIC CLINICS GEGEVENS BEWAART 

Phoenix Aesthetic Clinics bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

DELEN MET ANDEREN 

Phoenix Aesthetic Clinics verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK 

Op de website Phoenix Aesthetic Clinics worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens delen wij met onze hostingpartij en web ontwikkelaar om de website juist te laten werken. https://www.phoenix-clinics.com Phoenix Aesthetic Clinics gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS                                                                            

Phoenix Aesthetic Clinics maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Phoenix Aesthetic Clinics bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Phoenix Aesthetic Clinics te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Phoenix Aesthetic Clinics heeft hier geen invloed op. 

Phoenix Aesthetic Clinics heeft Google geen toestemming gegeven om via Phoenix Aesthetic Clinics verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN                                

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@phoenix-clinics.com 

Phoenix Aesthetic Clinics zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN      

Phoenix Aesthetic Clinics neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Phoenix Aesthetic Clinics maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Phoenix Aesthetic Clinics verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Phoenix Aesthetic Clinics op via info@phoenix-clinics.com 

Phoenix Aesthetic Clinics is als volgt te bereiken: 

Postadres: De Zuiling 8, 6662 ZC Elst
Vestigingsadres: De Zuiling 8, 6662 ZC Elst
Inschrijvingsnummer handelsregister KVK 65549643

Telefoon: +31 (0) 481 20 00 10
E-mailadres: info@phoenix-clinics.com 

Neem vrijblijvend contact met ons op